Design på kiteboard, wakeboard, surfboard

Få designet dit personlige kiteboard, wakeboard eller surfboard hos Neil Pryde Sails i København i samarbejde med boarddesigner Anders Borg. Vi sikrer kvalitetsmontering af grafik og tryk på dit board.

Få et nyt lækkert personligt design på dit kite-,wake- eller surfboard. Neil Pryde Sails tilbyder dig muligheden for at designe dit helt personlige kiteboard i samarbejde med boarddesigner Anders Borg.

Med den nyeste teknologi, og Neil Pryde Sails egen super printer, kan vi nu tilbyde at lave dit board om. Vi printer dit design ud på folie, og derefter er det klar til at montere på dit board.
Vi anbefaler at der efterbehandles med epoxy/lak for at forsejle kanten.
I samarbejde med Anders Borg (boarddesigner), kan vi tilbyde montering til en fornuftig pris.

Vi er pt. i samarbejde med Helle Johansen (kitesurfer), ved at få det første board klar.
Helle er ved at gøre klar til en længervarende tur, 3½ måneder til Filippinerne, hvor hun skal teste det “nye” board.
Vi vil følge Helle gennem hele hendes tur, og hører hvordan hun har det, og hvordan hendes board design klarer de hårde strabasser.

 

 

 
Her følger et indlæg fra Helle:
Ja, langt om længe blev det færdigt.. Noget jeg har gået spændt og ventet på…

Og idag modtog jeg det så, boardet, shaped by Anders Borg, designet i samarbejde med Sus, og til de sidste færdigheder, for at få skriften over i stregtegninger, så det blev helt skarpt, fik jeg hjælp af Morten Vigholt. Peter Havn, der altid er klar med en hjælpende hånd (også i sidste øjeblik ), fik printet og klargjort filmen, som derefter blev sendt til Anders Borg, så designet kunne blive overført til boardet. Det er jo helt fantastisk, hvad man kan lave i samarbejde med dejlige folk, som vil give en hånd med på vejen.

Tak til jer alle for at det kunne lade sig gøre – det gik jo hen og blev en hel videnskab, men resultatet blev super godt.

Nu er jeg klar til at tage til Filippinerne for at få det afprøvet… Det bliver for vildt…

Mange solskins hilsener fra Helle.