VECTRIX MEMBRAN STRINGSEJL

Vectrix loadpath sejl - Neilpryde sails sejlmagerVectrix loadpath sejl - Neilpryde sails sejlmagerVectrix loadpath sejl - Neilpryde sails sejlmager

Vælg mellem: Storsejl og Forsejl

Vores Vectrix membran sejl er bygget, og designet i SMAR-Azure design programmet, der inde holder den nyeste teknologi.

Hvilket tillader Neil Pryde Sails at stringe den “flyvende” membran op, med præcis de string(tråde) typer som de enkelte sejl er designet til, og i det “strækmønster” som matcher de kræfter der bliver generet ud over hele sejlet.

Denne teknologi tillader designerne hos Neil Pryde Sails, at reducere string(tråd) tykkelsen i de områder af sejlet med mindre stræk, og ligge flere og tykkere string(tråde) ind præcis der hvor der er brug for styrken.

Denne omhyggelige design fase resultere i et letter og stærkere sejl, der ikke vil delaminere, som andre almindelige konstruere sejl.

Teknologie er fuldt integret med vores Autometrix 3-Dog Azure projekt programmer. Dette tillader vores designer at lade de sidste nye facon profiler og design filosofier at flyde direkte ind i sejlet.

Vectrix membran sejl er lavet med de nyeste Aramid og Carbon fiber limet direkte på en U/V blokkerende mylar film, og der efter lamineret sammen, ved brug af valser der køre, med kolossalt tryk. Det tons tunge tryk gør at alt det overskydende lim bliver presset ud af laminatet, og det sikre et let laminat. Derefter bliver sejlet lagt til hærddning i 24 timer i en lun oven, dette resultere i et helt enestående “hold”i laminatet.

En sådan konstruktion vil ikke delaminere, og stadig havde en exceptionel blød overflade.

String (tråde) typer

Strings (tråde) kommer i flere forskellige typer, og kombinationer, alt efter båd størrelse og hvilke brug der er på sejlet.

Vi laver alle kombinationer af strings (tråde). vi kombinere eks. Aramid med Carbon i et 40/60 forhold. Så vi får det bedste ud af de fiber vi bruger i sejlet.

DSC_5878 DSC_5861 DSC_5856