Vectrix assymmetrisk

Vectrix Asymmetrisk Sejl - Neilpryde SailsVælg mellem følgende: Vectrix 100, Vectrix 90, Vectrix 80, Vectrix 70.

Vores nye Vectrix asymmetriske spiler fra Neil Pryde Sails er kulminationen på års arbejde med dinghies, multi-hulls, sportboats og offshore race klasser. Implementeringen af det seneste indenfor software teknologi, samt det nyeste i udstyr har betydet at vi kan skabe former som er optimeret til bestemte bådtypers brug og design. Neil Pryde Sails Vectrix spiler kommer i 4 forskellige serier, der alle er blevet optimeret til deres formål.
Vectrix 100 serien er optimeret for en synlig vinkel på mellem 110 og 160 grader. Disse design betragtes som all-purpose design. Hvis du skal have en asymetrisk race, skal denne spiler indgå i dit samling.
Vectrix 90 serien er optimeret til en synlig vinkel på mellem 78 og 125 grader. Dette design skal bruges på både, med svingende stabilitet og til dem som kan have brug for masser af “power”.
Vectrix 80 serien er optimeret til en synlig vinkel på mellem 70 og 105 grader. Designet er til sportsbåde, som har mindre stabilitet og som accelerer hurtigt.
Vectrix 70 serien er optimeret til en synlig vinkel på mellem 60 og 80 grader. Dette design bliver også kaldt “the blast reacher” og er designet primært til kraftigt offshore.
Standard elementer:
Stål ringe.
Sømmene er syet med 3 stingsygninger.
Radial forstærkninger
Kraftig pose.