Sejlmager og alt i sejl – København

Sejlmager Søren Andersen og Peter Havn fra Neil Pryde Sails, indgik i april 2007 en aftale med Neil Pryde Yacht Sails om at blive agenter i Danmark og sejlmagerspecialister for det kendte Neil Pryde Sails mærke. De danske sejlere har nu mulighed for at stifte bekendtskab sejl af høj kvalitet.

De to sejlmagere anvender det nyeste værktøj i form af computerprogrammer og moderne sejldugstyper i designet af sejl efter kundernes ønsker, uanset om det er cruising sejl eller sejl til race. Eller skal man have et nyt rulleforstag, en ny bompresenning eller måske bare nogle gode råd om sejltrim er det også det rette sted at henvende sig. Kunderne kan være helt sikre på aldrig at gå forgæves efter kvalitetssejl hos sejlmager Neil Pryde Sails.

Til annonceringen af dette nye og spændende partnerskab sagde Tim Yourieff, administrerende direktør i Neil Pryde Sails International:

”Målet for samarbejdet med sejlmager S P Sail Design i København er, at Neil Pryde Sails har ønsket at udbrede kendskabet til dette sejlmærke og sikre en bedre distribution og service, først og fremmest i Danmark, og ved at lade Søren og Peter indgå i dette netværk af agenter, mener vi at have opbygget en meget stærk platform på det danske marked”.

Søren, 42 år, sluttede den 4 årige sejlmager uddannelse i 1994. De seneste år har han også fungeret som skuemester, når nyudlærte sejlmagere skulle have bedømt deres svendestykke. Sammen med Peter Havn har han siden 1998 drevet produktion, salg og service på det sejlloft, hvor de sammen arbejdede. Søren har sejlet det meste af sit liv, først i Optimistjollen, senere i flere forskellige typer både, f. eks Folkebåden og senest sammen med Peter i hans X-79, Søren er desuden også involveret i ungdomstræning i sin lokale sejlklub. Søren sejler nu Melges 24 og Dehler 33.

Peter, 36 år, blev udlært som sejlmager i 1998, og begyndte på dette tidspunkt at arbejde sammen med Søren. Peter startede også tidligt sin sejlerkarriere i Optimist jollen, senere var han på det danske sejlerlandshold i Europajollen. Peter sejler nu Melges 24 og kite surfing.

Ønsker du et tilbud, så kontakt venligst:

Søren Andersen og Peter Havn

Neilprydesails
Uplandsgade 72
2300 København S.
Danmark

Peter mob.: +45 23 60 12 14
Email: peter@neilprydesails.dk
Søren mob.: +45 41 12 06 18
Email: soren@neilprydesails.dk